Senatorul Mihai Neagu revine si se inscrie in UNPR


Intră acum și în grupul de

Senatorul sucevean Mihai Neagu a anunţat, luni, în plenul Senatului că se înscrie în UNPR după ce în urmă cu două săptămâni declara că a întrerupt negocierile cu această formaţiune şi că e în discuţii avansate cu PSD.

Senatorul Neagu a declarat, luni, după ce şi-a anunţat înscrierea în UNPR că va continua cu acest partid politic în ceea ce priveşte viitorul său politic.

mihai neagu 1

„Iniţial am întrerupt negocierile. Am revenit şi am redeschis discuţiile cu UNPR. Azi facem corp comun în ceea ce priveşte viitorul meu politic”, a spus Neagu.

Senatorul independent de Suceava Mihai Neagu a fost ales în 2012 din partea USL (PC). El a fost preşedinte al organizaţiei judeţene PC Suceava până în decembrie 2013 când a demisionat din partid.

Neagu a semnat adeziunea la UNPR în 15 februarie, dar apoi a întrerupt discuţiile cu această formaţiune politică şi nu a anunţat, în plen, trecerea la noua formaţiune.

Discuţiile cu UNPR au fost reluate după ce PSD a arătat că nu poate prelua în partid un parlamentar care semnase adeziunea la UNPR pentru că ar fi încălcat protocolul din cadrul Alianţei de Centru Stânga.


Intră acum și în grupul de