Senatorul Mihai Neagu revine si se inscrie in UNPR

Senatorul sucevean Mihai Neagu a anunţat, luni, în plenul Senatului că se înscrie în UNPR după ce în urmă cu două săptămâni declara că a întrerupt negocierile cu această formaţiune şi că e în discuţii avansate cu PSD.

Senatorul Neagu a declarat, luni, după ce şi-a anunţat înscrierea în UNPR că va continua cu acest partid politic în ceea ce priveşte viitorul său politic.

mihai neagu 1

„Iniţial am întrerupt negocierile. Am revenit şi am redeschis discuţiile cu UNPR. Azi facem corp comun în ceea ce priveşte viitorul meu politic”, a spus Neagu.

Senatorul independent de Suceava Mihai Neagu a fost ales în 2012 din partea USL (PC). El a fost preşedinte al organizaţiei judeţene PC Suceava până în decembrie 2013 când a demisionat din partid.

Neagu a semnat adeziunea la UNPR în 15 februarie, dar apoi a întrerupt discuţiile cu această formaţiune politică şi nu a anunţat, în plen, trecerea la noua formaţiune.

Discuţiile cu UNPR au fost reluate după ce PSD a arătat că nu poate prelua în partid un parlamentar care semnase adeziunea la UNPR pentru că ar fi încălcat protocolul din cadrul Alianţei de Centru Stânga.