Fostul ministru Grapini va demisiona din Parlament. Vezi cand vor fi organizate alegeri in colegiul sau


Intră acum și în grupul de

Deputatul PC Maria Grapini, care urmează să candideze din partea  Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile pentru Parlamentul European pe un loc considerat eligibil, a declarat, marţi, la Suceava, că va demisiona înainte de 25 mai din Parlamentul naţional pentru ca locul de deputat să fie vacantat astfel încât să se organizeze alegeri parţiale în colegiul său în data de 25 mai.

Grapini, care este deputat în colegiul electoral nr.3 Timiş, a spus într-o conferinţă de presă că speră că va fi un candidat din partea Partidului Conservator care să câştige mandatul.

Ea a ţinut să mai menţioneze că va demisiona din Parlament după ce se va consulta cu preşedintele Camerei Deputaţilor, dar şi cu reprezentanţii PC. „Mă consult cu partidul şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor ca să vedem exact care este procedura. Pentru că alegerile se fac concomitent nu se pot face decât pe un loc liber”, a spus Grapini.

 Alegerile pentru posturile vacante de parlamentari sau de aleşi locali vor avea loc în 25 mai, simultan cu alegerile europarlamentare, a anunţat, luni, premierul Victor Ponta.

 Premierul a anunţat că Guvernul va declanşa procedurile pentru ca în 25 mai, când sunt programate alegerile europarlamentare, să se desfăşoare şi alegerile parţiale pentru posturile vacante de parlamentari, de primari sau alţi aleşi locali.


Intră acum și în grupul de