Basianu: Am vorbit cu toti presedintii din judet si am descoperit un PNL unit


Intră acum și în grupul de

Liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat, duminică, în cadrul Delegaţiei Permanente Teritoriale a PNL Suceava că a discutat cu liderii din toate organizaţiile din judeţ şi că a descoperit că PNL este unit şi puternic la Suceava.

„Vă mulţumesc pentru înţelepciunea de care daţi dovadă şi de forţa liberală”, a spus Băişanu.

El a mai declarat că în cadrul USL, PNL a fost stâlpul şi echilibrul şi că a respectat cuvântul dat partenerilor din această alianţă.

pnl

„Am cedat enorm de mult din ce negociasem iniţial pentru ca echipa să poată merge mai departe. Eram dispuşi să înghiţim multe da nu să renunţăm la identitatea PNL”, a spus Băişanu.

El a menţionat că printre cauzele ruperii USL a fost şi faptul că PNL nu este de acord cu exploatarea de aur de la Roşia Montană, aur pe care „Băsescu şi Ponta îl vânduseră deja”.

„Nu am fost dispuşi să votăm o lege introdusă de doi deputaţi de etnie romă care cereau eliberarea din puşcării a celor care au făcut rău. Nu am fost dispuşi să votăm eliberarea din puşcării a violatorilor şi a celor care au furat”, a spus liderul PNL Suceava care a menţionat că faptul că PNL a dorit să fie consecvent promisiunilor făcute electoratului a adus oprobiul PSD şi PC.

Liderul PNL Suceava a reamintit c proiectul USL prevedea „trimiterea în istorie” a lui Traian Băsescu, dar că PSD a realizat prin Victor Ponta colaborarea cu Traian Băsescu.

 

„PSD nu a dorit să sprijine un liberal la preşedinţia ţării ci un om care să ţină ţara sub dictatură socialistă”, a spus Băişanu care a menţionat că oricât ar încerca PSD să mai obţină preşedinţia României nu va reuşi pentru că electoratul de dreapta este de aproape 60 la sută.

El a remarcat că PSD a refuzat nominalizarea lui Klaus Johannis ca vicepremier după ce s-a văzut cu sacii în căruţă şi că a luat alături la guvernare pe UNPR şi UDMR, partide care au votat tăierile de pensii şi salarii.

Băişanu a mai spus că cei din PSD „au făcut pe dracu-n patru” să-şi impună punctele de vedere, dar consideră că România nu poate fi un stat socialist cu mâna întinsă ci are nevoie de o clasă de mijloc puternică.

El şi-a exprimat convingerea că PNL va câştiga, cu Crin Antonescu, preşedinţia României şi că apoi va putea arăta cum se face o guvernare corectă, în interesul unui stat puternic.

Alexandru Băişanu a mai spus că PSD nu a cunoscut adevărata forţă a liderilor liberali care pot ieşi în faţa românilor să spună ceea ce e corect pentru că nu sunt arestabili.

„Liderii PNL sunt oameni liberi, fără a le fi frică că la şase dimineaţa vine cineva să îi ia cu cătuşe”, a spus preşedintele PNL Suceava.

Băişanu a mai declarat că liberalii sunt mândri că fac parte din acest partid care a contribuit la înfăptuirea României Mari şi la dezvoltarea ţării.

„PNL va ajunge la guvernare mai repede de cât îşi închipuie şi cei mai mari duşmani”, a spus liderul liberal.

 


Intră acum și în grupul de