Baisanu: „PNL asigura societatile care au investit la Suceava in termie de respect si sprijin”


Intră acum și în grupul de

alexandru baisanuConferinta de presa

Alexandru Baisanu, deputat, presedintele PNL Suceava:

Problema apei calde si a caldurii e arzatoare si nu mai poate suferi amanare. Lucrurile sunt foarte clare. La analiza foarte scurta fara foarte multe argumente, toata vina privitor la situatia in care se afla populatia apartine primarului. Nu am sa-i mai folosesc numele pentru ca nici nu mai conteaza. E vorba de institutia primarului. Tot ce se face azi in mod repetat si pompieristic in situatii de urgenta trebuia facut in timp si calculat.

PNL cere de urgenta intalnirea tuturor factorilor interesati, de la primar si consilieri pana la parlamentari pentru a se discuta problema. Trebuie calculatete toate propunerile si posibilitatile si sa se puna pe masa CL un proiect clar, acceptat de toata lumea. Sa intre intr-o incapere de azi la 12 sa bea apa si sa manance si sa lucreze pana se rezolva problema asta. Nu ne putem permite sa ne batem joc de suceveni.

PNL e de acord cu orice solutie care vine in interesul cetateanului si a societatilor private. PNL asigura SC-urile care au investit la Suceava in termie de respect si sprijin in ceea ce priveste ducerea activitatii lor la nivel legal. Le multumim celor care au investit, dar ii avertizam ca se vor afla maine -poimaine ca in situatia TERMICA.

Nu-si doresc sa verifice cu adevarat pierderile pentru ca ele sunt mai mici. Daca sunt mult mai mici, inseamna ca Primaria si Termica au o mare problema. Inseamna ca de zeci de ani au trecut pe hartie pierderi mari ca sa primeasca bani de la suceveni si sucevenii au fost furati. De asta nu se vrea verificarea.

Nu excludem referendumul daca factorii de decizie nu vor lua o masura concreta in favoarea cetateanului.”

Baisanu avertizeaza ca din punct de vedere legal Termica poate sa scoata la licitatie peste 200 de apartamente cu datorii diin Suceava si 200 de familii sa ramana fara locuinte.

„PNL isi doreste ca Primaria sa gaseasca o solutie pentru a colecta sume cat mai mari de bani de la cetateni pentru a scoate din colaps Termica. Scutirea populatiei de penalitati, daca intr-un termen stabilit isi platesc datoriile la zi.”


Intră acum și în grupul de