Flutur explica lipsa unor actuali europarlamentari PDL de pe lista partidului la alegerile pentru Parlamentul European


Intră acum și în grupul de

Coordonatorul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a explicat, marţi, de ce unii dintre actualii eurodeputati ai partidului nu si-au gasit locul pe liste si vorbeste despre primarii resedintelor de judet care candideaza pentru PE.

 

El a fost întrebat de ce  actuali europarlamentari PDL, precum Petru Luhan, Rares Niculescu, Iosif Matula şi Oana Antonescu, nu se regăsesc pe listă.

Flutur a explicat că pe lista depusă de PDL se află candidaţii care au obţinut susţinerea în cadrul procedurii de selecţie.

„Procedura de promovare şi susţinere a fost: discuţii ăn filialele judeţene, pe regiuni şi apoi propunerile la centru. Deci asta a fost promovarea”, a declarat Flutur.

 Flutur la miting PDL Cluj

El a subliniat că PDL are cu siguranţă foarte mulţi candidaţi buni, dar că pentru promovarea lor pe lista de candidaţi au fost stabilite criterii

Flutur a menţionat că au fost şi propuneri nationale, cum este Theodor Stolojan,  Monica Macovei,  Traian Ungureanu, sau Marian Jean Marinescu, dar au fost şi discuţii ţinând cont de criteriile anunţate anul trecut şi promovarea de judeţe şi regiuni.

 


Intră acum și în grupul de