Flutur a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

 

El a spus că este întrebat de oameni dacă se va implica din nou în administraţia judeţului- şi a arătat că în aceste condiţii se gândeşte serios să candideze la viitoarele alegeri pentru preşedinţia CJ Suceava.

Întrebat dacă va candida, Flutur a răspuns :„Da, candidez”.

gheorghe flutur pdl alegeri

Liderul PDL a arătat că şi-a făcut toate calculele şi că din postura de preşedinte al CJ Suceava poate ajuta cel mai bine pe suceveni.

„Mi-am făcut toate calculele. Am 53 de ani. De unde pot ajuta cel mai bine pe suceveni?”, a spus Flutur care a menţionat că ministru a fost, o poziţie serioasă în politica naţională deţine şi că are şi o poziţie serioasă în Europa, cu contacte în PPE, dar că îşi doreşte să revină acasă unde să poată ajuta sucevenii.

„Îmi doresc să revin acasă să aduc bani pentru proiecte şi să fiu împăcat cu mine. Dacă este responsabil, pentru un om politic baza e acasă. Am energie, experienţă şi bună-credinţă”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele PDL Suceava a subliniat că din cauza PSD care se află acum la conducere numeroase proiecte pe care el le-a început şi care au fost realizate în proporţie de peste 60 la sută au fost blocate,  exemplificând cu mai multe tronsoane de drumuri judeţene, cu centura de ocolire a municipiului Suceava, cu pârtia de schi de pe Rarău.

El a arătat că actuala conducere a CJ Suceava „taie panglici” pentru tot ceea ce a realizat el.

„Probabil că au foarfecii mai ascuţiţi”, a spus Flutur.

 


Intră acum și în grupul de