Baisanu: „Unde sunt banii cu care tara s-a indatorat pe perioada cat PDL a fost la guvernare?”


Intră acum și în grupul de

Alexandru Baisanu, deputat, presedintele PNL Suceava:

„Poti scoate bani din buzunarul oamenilor nu neaparat taind salariile, ci punand taxe si impozite care sa ii saraceasca apoi. Exact acelasi efect il regasim cu aceasta acciza, ca dupa taierea salariilor de catre PDL.

Pe 1 ianuarie 2009, acciza la benzina a crescut cu 14 3 % si PDL nu sarea in sus. In 2010 a crescut cu18.4 % si nu i-am auzit pe PDL-isti strigand ca din gura de sarpe ca ce s-a intamplat. PDL-isti frumosi si minunati, Basescu, unde sunt banii cu care tara s-a indatorat pe perioada cat PDL a fost la guvernare?

Oare dlor de la PDL nu sunteti de fapt frati de sange, ca oricum proveniti din FDSN, si faceti acelasi lucru pe care il fac acum PSD-istii. Cand mareati cu 50 % pretul la benzina nu erati la fel deculpabili cum e PSD acum? Aveti voi calitatea morala de a spune ceva acum? Tragandu-va din acelasi trunchi FDSN, aveti aceleasi metehne.

Vom lucra in continuare impotriva Legii amnistiei, o lege care ar distruge orice justitie.

PNL vine cu un proiect prin care vrem sa investim in copii. Vrem sa aducem familiilor cu copii sume mai mari pentru copii minori. Nu e o initiativa populista. Nu putem lasa guvernul PONTA 3 ca sa trateze copii drept cetateni de mana a doua pentru ca ei nu voteaza. Si liberalii se pot ocupa de masuri sociale cand ele sunt investitii in viitor. Daca nu o facem lucrurile vor degenera.”


Intră acum și în grupul de