Reprezentantii Svoboda doresc schimbarea conducerii Consiliului Regional Cernauti


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei regionale Cernăuţi a Uniunii „Svoboda”, Vitaliy Melnychuk, a  cerut miercuri Consiliului Regional Cernăuţi să convoace o sesiune extraordinară a parlamentului regional privind alegerea conducerii consiliului al cărui preşedinte este în prezent Mihail Găiniceru.

Potrivit bukinfo.com.ua, pentru a nu întârzia o decizie a conducerii actuale a Consiliului Regional Cernăuţi, reprezentanţii Svoboda vor să strângă semnăturile din partea membrilor Consiliului Regional în vederea convocării acestei şedinţe.

Svoboda susţine că după modificările politice din ultima perioadă s-au creat noi facţiuni şi grupuri care pot forma o nouă majoritate ceea ce înseamnă că trebuie schimbată şi conducerea consiliului regional care s-a concentrat pe structura Partidului Regiunilor, fostul partid aflat la putere.

Pe site-ul Consiliului Regional Cernăuţi este prevăzută organizarea în 11 aprilie a unei şedinţe, dar care nu are prevăzută în ordinea de zi şi reluarea alegerilor conducerii acestei instituţii.


Intră acum și în grupul de