Detaliile accidentului cu doi răniți de la Pătrăuți: Mașina a lovit un indicator rutier, a reintrat pe șosea și a ajuns în șanț unde s-a răsturnat


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați au fost răniți, vineri seara, pe DN în zona localității Pătrăuți în urma unui accident rutier.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, un bărbat de 29 de ani din Rădăduți, care conducea  un autoturism BMW 320 pe DN 2, dinspre municipiul Suceava spre localitatea Pătrăuți, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și de trafic și astfel a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un indicator rutier de orientare și informare, după care a reintrat pe carosabil de unde a fost proiectat în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului, pasagerul din dreapta față cât și șoferul au suferit leziuni traumatice fiind preluați de echipajele medicale de urgență și transporte la U.P.U.- Spitalul Județean de Urgență “ Sf. Ioan cel Nou” Suceava fiind diagnosticați, primul cu traumatism cranio cerebral,  contuzie torace și contuzie gleznă dreaptă, iar al doilea cu TCC ușor, contuzie membru superior stg. și escoriații.

 Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de negativ, ulterior fiind cindus la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de