O mașină în flăcări a rămas fără frâne pe DN 17A la Marginea și s-a oprit în poarta unei locuințe care a luat foc


Intră acum și în grupul de

O mașină care a rămas fără frâne a luat foc pe DN 17A în comuna Marginea, iar după ce ocupanții au ieșit din autoturism aceasta a rulat până în poarta unei locuințe.

Polițiștii din Marginea au fost sesizați miercuri seara în jurul orei 22:00 că o mașină a luat foc pe DN 17A.

Ajunși la locul incidentului, polițiștii au stabilit că un bărbat din Rădăuți, care conducea un autoturism Mercedes Benz pe DN 17A raza comunei Marginea, având ca pasager o femeie din Vicovu de Sus, a observat că la un moment autoturismul a rămas fără frână și miroase a fum în interior.

În acel moment, având o viteza redusă, șoferul a reușit să oprească autoturismul pe marginea drumului după care atât el cât și pasagera au coborât și au observat că iese fum excesiv din zona motorului.

În momentul când au deschis capota autoturismului, au observat că este foc în zona compartimentului motor și întrucât autoturismul a suferit defecțiuni la sistemul de frânare și era poziționat pe un sector de drum aflat în pantă ușoară, acesta a început să ruleze, fără a mai putea fi oprit.

După o distanță de aproximativ 50 de metri, autoturismul s-a oprit în poarta de acces a unei case, iar focul din zona compartimentului motor s-a extins către întreaga caroserie și către poarta de acces.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți, care a lichidat incendiul produs și care a stabilit cauza producerii incendiului ca fiind scurtcircuit electric.

În urma incendiului produs, autoturismul în cauză a ars în proporție de 80%, fiind afectată parțial și poarta de acces al imobilului.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „distrugere din culpă”.


Intră acum și în grupul de