Microbuz de 100.000 de lei, căutat de autoritățile din Norvegia, găsit la Rădăuți de polițiștii de frontieră suceveni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava Marmației au depistat un microbuz Mercedes-Benz, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Norvegia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, joi, dimineața în jurul orei 09.40, un echipaj al poliției de frontieră a identificat, pe raza municipiului Rădăuți,  un microbuz ce aparţinea unui cetăţean român.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, s-a constatat că autovehiculul, fabricat în anul 2015, figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile norvegiene din luna martie a acestui an.

La verificări, proprietarul microbuzului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se afla în atenţia autorităţilor. 

În acest caz polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de aproximativ 100.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalizarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de