O femeie și un bărbat fără adăpost din Rădăuți găsiți morți, în stare de putrefacție, în clădirea dezafectată a fostului azil pentru bătrâni din oraș


Intră acum și în grupul de

O femeie de 43 de ani și un bărbat de 54 de ani, ambii oameni fără adăpost, care trăiau în concubinaj și dormeau nopțile în fostul azil de bătrâni din Rădăuți au fost găsiți morți, marți seara.

Fostul soț al femeii a sesizat marți seara Poliția că este posibil ca aceasta să fi murit în incinta fostului azil pentru persoane vârstnice din Rădăuți, clădire dezafectată de mai mult timp și în care obișnuiau să se adăpostescă pe timp de noapte Aurel N. (54 ani) și Maria B. (43 ani), persoane fără adăpost.

Cei doi nu mai fuseseră văzuți de mai multe zile, iar fostul soț al femeii a cerut sprijinul poliției pentru a verifica situația.

Polițiștii au Lucrătorii de poliție deplasați la fața locului au constatat decesul celor doi și nu s-au putut obține date cu privire la posibila cauză a decesului, cele două cadavre aflându-se în stare de putrefacție.

Cei doi erau cunoscuți ca fiind într-o relație de concubinaj, consumau în mod frecvent băuturi alcoolice dar și amestecuri de spirt și alte substanțe pe bază de alcool și nu aveau o locuință stabilă.

Cadavrele celor doi au fost identificate la etajul clădirii fostului Cămin de Bătrâni Rădăuți, prezentau instalată rigiditatea cadaverică și nu erau urme vizibile de violență fiind transportate la morga Spitalului Rădăuți în vederea efectuării necropsiei, cel mai probabil fiind vorba despre o intoxicație etilică, pe fondul unor afecțiuni cirotice.

În acest caz se fac cercetări pentru “ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de