Conflict pentru un loc de parcare în Piața Obor din Rădăuți între un bărbat din Marginea și altul din Solca


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Rădăuți au deschis un dosar pentru „lovire și alte violențe” după o ceartă privind locurile de parcare în Piața Obor din municipiu.

Astfel, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți a fost sesizată duminică dimineața prin 112 de către un bărbat din Marginea că ar fi fost agresat.

Bărbatul a declarat polițiștilor că a avut un conflict verbal cu un bărbat legat de locurile de parcare din incinta Pieței Obor, conflict ce a degenerat, acesta fiind lovit cu palma în zona feței, provocându-i suferințe fizice, respectiv excoriații la nivelul capului.

Ulterior în zonă a fost identificat și persoana reclamată, un bărbat din Solca, iar acesta a spus că  reclamantul i-ar fi adresat expresii și cuvinte jignitoare, în urma conflictului în legătură cu locurile de parcare.

Acesta a recunoscut că cearta a degenerat și că doar l-a împins pe reclamant pentru a înceta cu injuriile și alte acuzații legate de locurile de parcare.

Bărbatul agresat a spus că nu dorește îngrijiri medicale și nici nu dorește să depună reclamație cu privire la cele întâmplate, neavând pretenții în cauză.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de