Un rădăuțean care și-a pălmuit soția pentru că pierde banii la păcănele a trebuit să părăsească locuința în baza unui ordin de protecție


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Rădăuți este cercetat penal pentru violență în familie și a fost nevoit să părăsească locuința după ce a fost emis un ordin provizoriu de protecție pentru că și-a pălmuit soția.

 O femeie din Rădăuți a sesizat duminică după amiaza Poliția prin 112 că soțul ei face scandal.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locuința de pe str. Gării din Rădăuți unde a fost identificată  femeia care a declarat  că în cursul zilei de duminică a avut o discuție în contradictoriu cu soțul ei, discuție care a degenerat, iar acesta a început să o lovească pe aceasta cu palmele.

La fața locului a fost identificat și soțul care a declarat că are neînțelegeri cu soția sa privind starea financiară a acesteia, fiind deranjat de faptul că soția sa cheltuie bani la jocurile de noroc.

Soția a depus o plângere scrisă împotriva soțului cu privire la cele sesizate, iar polițiștii au întocmit un formular de evaluare al riscului reieșind că există risc iminent asupra femeii, motiv pentru care s-a emis un ordin provizoriu de protecție pe o perioadă de 5 zile împotriva bărbatului care a părăsit domiciliul.

În acest caz se vor efectua verificări cu privire la  săvârșirii infracțiunilor de ”violență în familie”.


Intră acum și în grupul de