O femeie din Rădăuți a ajuns la spital după ce a fost bătută de soț


Intră acum și în grupul de

O femeie din Rădăuți a ajuns sâmbătă după amiaza la Spitalul Municipal Rădăuți după ce a fost bătută de soț.

Poliția Rădăuți a fost sesizată prin 112 de paznicul SM Rădăuți că la spital s-a prezentat o femeie ce a fost agresată de către soț.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii deplasați la fața locului s-a stabilit sâmbătă la Spitalul municipal Rădăuți, s-a prezentat o femeie care a relatat că a fost lovită de către soțul ei, motiv pentru care, agentul de pază al spitalului, a solicitat intervenția organelor de poliție.

Patrula de ordine publică ajunsă la fața locului a constatat faptul că femeia prezenta urme de violență. În urma discuțiilor purtate cu aceasta, a fost consiliată, urmând să depună și plângere scrisă cu privire la cele întâmplate.

În acest caz s-a întocmit formular de evaluare a riscului, constatându-se faptul că există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, fiind emis ordin de protecţie provizoriu faţă de soțul femeii, începând cu data de 25.02.2023, pe o perioadă de 5 zile și s-a  întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „ violență în familie ”.

Poliția Județeană Suceava reamintește că poliţiştii care intervin la  cazuri de violență domestică pot emite, după analizarea situației pe baza unui formular de evaluare a riscului, un ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile, astfel încât victima nu va mai fi nevoită să aştepte unul încuviinţat de judecător.


Intră acum și în grupul de