Acasă Radauti O fetiță de 8 ani din Rădăuți a fost prinsă când încerca...

O fetiță de 8 ani din Rădăuți a fost prinsă când încerca să fure alimente de 250 de lei dintr-un supermarket din oraș


Intră acum și în grupul de

O fetiță de 8 ani din municipiul Rădăuți a fost prinsă, luni după amiaza, când încerca să fure alimente dintr-un supermarket din oraș situat pe strada Ștefan cel Mare.

Reprezentantul magazinului le-a spus polițiștilor că o fetiță de opt ani a încercat să părăsească incinta magazinului, trecând de casa de marcat a magazinului, avand asupra sa într-o plasă mai multe produse, respectiv alimente în valoare de 250,21 lei.



Fetița a returnat toate bunurile sustrase, iar reprezentanții magazinului au declarat că nu au nicio pretenție în cauză, nu se constituie parte civilă și își rezervă dreptul de a depunde reclamație scrisă referitor la cele întâmplate.

În continuare, cu ocazia deplasării la domiciliul minorei, a fost identificată mama fetei care a fost condusă la sediul Poliției Rădăuți unde a fost informată cu privire la acțiunile fiicei sale și a fost sancționată contravențional conform Legii 61/1991 R pentru faptul că nu și-a impiedicat fiica minoră de 8 ani de la a comite fapte de natură antisocială.

Mama fetei a fost instruită cu privire la normele de conviețuire socială, ale ordinii și liniștii publice, lându-și angajamentul ca pe viitor va face tot ce este posibil pentru a nu mai exista probleme de acest fel.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version