Bărbat arestat preventiv de Judecătoria Rădăuți după ce a bătut și amenințat cu moartea un polițist


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat preventiv, joi, de Judecătoria Rădăuți pentru ultraj.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, bărbatul este acuzat că  marți, în timp ce se afla în interiorul Secției de Psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuţi a adresat amenințări cu moartea și l-a lovit un agent de poliție.

Astfel, după ce a adresat în mod repetat amenințări cu moartea agentului de poliţie O.S.D., aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu spunându-i: „Dacă îmi dai jos cătușele în 2 secunde te omor”…, inculpatul B.M.GH a exercitat acte de violenţă fizică asupra acestuia, respectiv i-a aplicat o lovitură cu piciorul în tibia membrului inferior stâng, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal.

Prin ordonanţa procurorului din data de 12.04.2023 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii faţă de inculpatul B.M.GH, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj și a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 ore, începând cu data de 12.04.2023, ora 16.10 şi până la data de 13.04.2023, ora 16.10.

În data de 13.04.2023, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă la judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi faţă de inculpatul B.M.GH  pentru o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de