Acasă Radauti Șoferul autofrezei lovită de tren la Rădăuți efectua lucrări la trecerea la...

Șoferul autofrezei lovită de tren la Rădăuți efectua lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată


Intră acum și în grupul de
AICI fiecare e cu mă-sa lui!! Să înceapă nebunia în Republica Rădăuți!!

Șoferul autofrezei care a fost lovită de tren marți în Rădăuți efectua lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată, potrivit anchetei polițiștilor.

Cercetările au stabilit că marți la ora 12.45, un bărbat de 49 de ani din comuna Hănțești conducea o freză pentru asfalt și executa lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată aflată în intersecția dintre str. Calea Cernăuți cu str. Abatorului.



Autofreza a fost acroșată de trenul Regio Putna-Suceava, operat de CFR Călători S.A., care era condus de un bărbat de 40 de ani din Suceava.

În urma impactului a rezultat avarierea frezei, avarierea locomotivei și vătămarea ușoară a operatorului care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral ușor.

Operatorul frezei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior la Spitalul Municipal Rădăuți, i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version