Peste 30 de polițiști suceveni au donat deja sânge pentru victimele accidentului de la Crevedia


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a anunțat, luni, că peste 30 de polițiști suceveni au donat deja sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia.

„Tragicul eveniment din acest weekend, de la Crevedia e prezent în gândurile noastre, al tuturor colegilor, indiferent de culoarea uniformei pe care o purtăm. Încă de dimineață, polițiștii suceveni s-au deplasat la Centrul de Transfuzii din Suceava, pentru a-i sprijini, de la distanță, pe cei aflați în suferință în aceste momente”, a transmis Poliția Județeană Suceava.

Potrivit sursei citate, peste 30 de polițiști din cadrul IPJ Suceava au răspuns până în prezent apelului transmis de Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției Române, fiind prezenți la Centrul de Transfuzii, alte serii de polițiști suceveni fiind planificați să doneze sânge și în zilele următoare.

„Suntem aproape de cei în suferință și de familiile lor și încercăm prin gestul nostru să mobilizăm cât mai mulți cetățeni pentru a salva vieți și a alina durerea”, a mai transmis Poliția Județeană Suceava.


Intră acum și în grupul de