O tânără din Rădăuți, șicanată de mamă din cauza prietenului, a obținut un ordin de restricție


Intră acum și în grupul de

O tânără de 20 de ani din Rădăuți a obținut un ordin provizoriu de restricție față de mama sa care o șicanează în legătură cu prietenul fetei.

Tânăra a reclamat, vineri seara, că a fost lovită și amenințată cu acte de violență de către mama sa, o femeie de 54 de ani din Rădăuți.

Polițiștii au verificat reclamația și au constatat că tânăra locuiește singură în Rădăuți într-un apartament al cărei proprietar este mama sa.

Din luna decembrie a anului 2022, fata are o relație de prietenie cu un băiat, lucru cu care mama sa nu este de acord, astfel între acestea au avut loc mai multe discuții contradictorii.

Situația a degenerat vineri seara, în jurul orei 20.45, când tânăra se întorcea de la muncă și s-a întâlnit pe stradă cu mama sa care a început să o tragă de păr, adresându-i totodată amenințări, expresii de natură a-i induce o stare de temere din cauza relației pe care fata o are cu respectivul tânăr.

În urma completării formularului de evaluare a riscului s-a stabilit faptul că există risc asupra vieții și integrității victimei, astfel că polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile și au  întocmit dosar penal privind infracțiunile de „amenințare ”, și „violență în familie”.


Intră acum și în grupul de