Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava, gazda etapei nationale a Olimpiadei de religie Alianta Evanghelica

Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava a găzduit marți, 8 aprilie 2014, deschiderea oficială a lucrărilor ediției naționale a Olimpiadei de religie 2014 – Alianța Evanghelică, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii şcolii.

Potrivit sursei citate, moderatorul întâlnirii a fost Ioan Bădeliță, managerul Liceului Teoretic Filadelfia, gazda ediției naționale a Olimpiadei de religie din acest an.

Dănuț Jemna, președintele Comisiei Naționale a Olimpiadei de Religie a declarat lucrările concursului deschise în conformitate cu metodologia în vigoare.

Din partea administrației locale a fost prezent Ion Lungu, primarul Sucevei, care a apreciat interesul elevilor participanți la olimpiada de religie pentru o astfel de disciplină.

Gabriela Scutaru, inspector general adjunct și Gheorghe Hostiuc, inspector învățământ religios au reprezentat Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Din partea celor trei culte -Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie, Uniunea Bisericilor Baptiste, Uniunea Bisericilor Penticostale – care formează Alianța Evanghelică din România au participat Virgil Achihai, președintele Alianței Evanghelice, Ionel Tuțac, vicepreşedinte al Uniunii Baptiştilor din România și prof. Gheorghe Cătană din partea Uniunii Bisericilor Penticostale din România.

“Joi, 10 aprilie 2014, vor fi afișate rezultatele finale”, se arată în document.