42 de persoane au fost angajate pe loc la Bursa Generala a locurilor de munca desfasurata la nivelul judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

P4250945Un număr de 42 de persoane au fost angajate pe loc la Bursa Generală a locurilor de muncă, organizată vineri, 25 aprilie 2014, la nivelul judeţului Suceava, informează organizatorii evenimentului AJOFM Suceava.

Potrivit sursei citate, din cele 42 de persoane, 5 au fost angajate pe loc la Bursa de la Suceava, 9 la Bursa de la Fălticeni, 7 la Rădăuţi şi 21 la Câmpulung Moldovenesc.

La Bursa organizată în municipiul reşedinţă de judeţ, au fost prezenţi 33 de angajatori, cu un disponibil de 251 de locuri de muncă vacante. Evenimentul a reunit în jur de 862 de persoane.

„Menţionăm că, după ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, vom publica datele finale referitoare la statistica ocupării Bursei speciale a absolvenţilor cu studii superioare.

Alături de locurile vacante, participanţii la bursă au consultat ofertele de formare profesională ale formatorilor autorizaţi din Suceava, putând opta pentru calificări complementare celor pe care le oferă agenţia noastră.

Într-o perspectivă la nivel naţional, derularea evenimentului similar în judeţele Dolj, Buzău, Giurgiu, Gorj, Iaşi, Ilfov şi Maramureş, a condus la înregistrarea unui număr mediu de 65 de angajatori participanţi, care au oferit în medie 683 locuri de munca şi au selectat pentru interviu un număr mediu de 552 persoane”, au transmis reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava.


Intră acum și în grupul de