Premii pentru sportivii angrenati in campionatul de fotbal Special Olimpics, de la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Săptămâna Fotbalului European Special Olympics 2014 este un eveniment paneuropean, care s-a desfăşurat în perioada 17-25 mai 2014 și în județul Suceava, propunându-și să ofere cât mai multor sportivi cu dizabilități intelectuale șansa de a juca fotbal, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii DGASPC Suceava.

Potrivit sursei citate, jurământul Special Olympics: „Vreau să câştig, dar dacă nu pot câştiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!”, a fost rostit de unul dintre sportivii participanţi la Campionatul de Fotbal, Special Olympics, editia I, desfășurat la Gura Humorului vineri, 23 mai 2014, la Sala Polivalentă din Complexul de Agrement Ariniș.

La acest eveniment au participat peste 60 de beneficiari ai centrelor sociale subordonate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

Competiția a fost organizată de către Servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului-Ostra în parteneriat cu Special Olympics România.

In document se arata că, dupa festivitatea de deschidere a competitiei si rostirea juramantului Special Olympics, startul competitiei a fost dat de Dan Ionut Adomnitei, director executiv al D.G.A.S.P.C. Suceava împreună cu Rodica Cret, profesoară la C.S.E.I. Gura Humorului .

A fost o zi de fotbal intr-un ambient deosebit, participantii dând dovada de o buna pregatire sportiva, dorinta de miscare si fairplay.

Clasament categoria 12-15 aniLocul I – CSEI SUCEAVA; Locul II – CSEI SF. ANDREI GURA HUMORULUI. Categoria 16-19 aniLocul I – Servicii multifunctionale pentru copilul aflat in dificultate Falticeni; Locul II – Servicii multifunctionale pentru copilul aflat in dificultate Gura Humorului-Ostra. Categoria peste 19 aniLocul I – CRRN MITOCUL DRAGOMIRNEI; Locul II CRRN – O NOUĂ ȘANSĂ- TODIREȘTI; Locul III – CRRN – O NOUĂ VIAȚĂ-SIRET; Locul III – CRRN COSTÎNA. S-au evidentiat, primind premii speciale sportivii: Pascu Cornel – CEL MAI TEHNIC JUCATOR, de la CRRN MITOCUL DRAGOMIRNEI; Blanaru Vasile-GOLGETER, de la CRRN MITOCUL DRAGOMIRNEI; Balan Ion, Dafin Marcel si Minciuna Iulian – GOLGETER, de la CSEI SV si Falticeni.

Din partea Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava au participat ca voluntari prof. Constantin Aurel şi arbitrii Andrei Itco şi Florin Motriuc, care au adus un aport deosebit în buna desfăşurare a competitiei.

De la Directia Judeteana de Tineret si Sport Suceava a fost prezent preşedintele Asociaţiei Judeţene – Sportul pentru toţi – Mihai Androhovici.

“Toţi sportivii participanţi la concurs au primit diplome, medalii, cupe, mingi si dulciuri”, asigura organizatorii.

 


Intră acum și în grupul de