Distractie si surprize, de 1 iunie, pentru copiii cu sindrom Down, de la Suceava


Intră acum și în grupul de

image001

Asociaţia Kontrast – E Suceava, în parteneriat cu Asociaţia SEVA Suceava, Asociaţia Multicare Suceava şi Televiziunea Intermedia Suceava organizează, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, a doua ediţie a acţiunii intitulate “Este şi ziua noastră!”.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va avea loc în data de 30 mai 2014, începând cu ora 16:00, la spaţiul de joacă “Bambi” din municipiul Suceava.

Beneficiarii acţiunii sunt 27 de copii cu Sindrom Down, 14 băieți și 13 fete, cu vârste cuprinse între 2 şi 15 ani, din municipiul Suceava şi împrejurimi, precum şi părinţii acestora. Pentru două ore, aceştia se vor juca, se vor distra și vor avea parte de surprize şi de cadouri din partea organizatorilor.

“Au dorit să ne fie alături, în organizarea evenimentului, Liliana și Mugur Vântur, directori ORIFLAME, Asociația Nes Designer Cultural, Coza Rux, Magazinul „Iris” din Fălticeni, Aqua Carpatica şi Raluca Natalia Nuţu, manager al Clubului “Eclipse” din Suceava.

Ne propunem să demonstrăm lumii că joaca şi prietenia ne unesc şi ne fac fericiţi indiferent de vârstă şi de probleme.

Vă așteptăm pentru a ne umple inimile de bucuria sinceră a copiilor pentru care viața este cel mai frumos dar. Haideţi să uităm câteva clipe de griji și ne bucurăm împreună sincer de viaţă şi de tot ceea ce ne oferă!”, transmit organizatorii.

 


Intră acum și în grupul de