Suceava gazduieste a treia intalnire din cadrul proiectului Grundtvig „ATEDAL”. Detalii aici!


Intră acum și în grupul de

Suceava găzduieşte în perioada 16 – 20 iunie 2014, cea de-a treia întâlnire din cadrul proiectului Grundtvig „ATEDAL” – Alternative Techniques for Engaging with Disadvantaged Adult Learners: Training in Partenership (2013-1-FR1-GRU06-495613), informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

Potrivit sursei citate, partenerii proiectului sunt: AFIDEL (FR), NIEUWE MEDIA SCHOOL VZW (BE), Institutul Bucovina (RO), Aksaray Ortakoy Halk Egitim Merkezi Mudurlugu (TR), SUPERACT C.I.C. (UK), ARBEIT UND LEBEN VHS/DGB NORDRHEIN WESTFALEN (DE).

Prin acest proiect se urmărește colectarea unor metode si tehnici de educație inovativă pentru grupurile vulnerabile, dezvoltate de către fiecare partener, și pilotate de către ceilalți implicați. De asemenea se va crea o platformă unde alţi profesionişti în domeniul educării adulţilor pot să împărtăşească metodele lor inovative şi opiniile, să câştige o mai mare recunoaştere şi conştientizare a muncii la nivel european.

„În cadrul acestui proiect Institutul Bucovina are rolul de a coordona activitățilde de diseminare și de a participa la crearea unui e-book unde se vor colecta bune practici în ce privește educarea adulților. Scopul întâlnirii de la Suceava este implementarea activităților proiectului și organizarea unor vizite de studiu în instituțiile care lucrează în domeniul educației adulților în Suceava”, se arată în document.

Detalii suplimentare pot fi obţinute la adresa de e-mail [email protected] (Anisia Simionov).


Intră acum și în grupul de