“Lumea e plina de culoare. Ajuta-l si pe el sa o vada”, spectacol caritabil organizat de femeile social-democrate la Iulius Mall Suceava

Organizația Judeţeană Suceava a Femeilor din PSD (OFSD) organizează, vineri, 11 iulie 2014, de la ora 18.00, la etajul I din incinta complexului comercial Iulius Mall Suceava, spectacolul caritabil intitulat “Lumea e plină de culoare. Ajută-l și pe el să o vadă”.

Potrivit Biroului de Presă al PSD Suceava, evenimentul are loc în cadrul Campaniei OFSD Suceava “Lumină pentru Iustin”.

Momentul artistic oferit în sprijinul lui Iustin Gigica, băieţelul de doi ani care are nevoie de o operaţie în SUA, va fi susţinut de: DIANA ALEXA – Şcoala Populară de Arte Ion Irimescu Suceava, ANDREI IFTIMIE – Şcoala Populară de Arte Ion Irimescu Suceava, IULIANA CHIRICĂ – Dumbrăveni, TEODOR BUDEANU – Salcea, VARAȘCIUC ANDREEA – Pătrăuţi, HOSTIUC SEBASTIAN – Pătrăuţi, DANIELA CUȘNIR – Dărmăneşti. LORENA MARIA FILIMON – Suceava, MONICA IEREMCIUC – Suceava, LAURA LUNGU – Fântâna Mare, MARIUS DOCHIȚA – Suceava, GABRIELA TEIȘANU – Centrul Cultural Bucovina, CORUL BĂRBĂTESC AL PAROHIEI SALCEA, condus de Preotul DORU IONEL BUDEANU.

”Iustin Matei Gigica are 2 ani și a fost diagnosticat cu retinopatie de prematuritate (dezlipire de retină) care odată cu trecerea timpului duce la orbire completă. În România niciun medic nu și-a asumat riscul unei operații atât de dificile, motiv pentru care părinții lui Iustin au contactat Spitalul “William Beaumort”, situat în orașul Detroit, SUA. Pentru a putea ajunge să fie operat are nevoie de ajutorul nostru, a tuturor.

Prețul unei astfel de intervenții costă 16 800 de dolari pe un singur ochi. Precizăm că familia a reușit să strângă deja 12 000 de dolari însă nu mai poate face rost de restul sumei și ne-a solicitat ajutorul în acest sens. OFSD Suceava prin intermediul campaniei “Lumină pentru Iustin” și mai ales prin intermediul partenerilor media, va încerca să adune o parte din suma necesară prin organizarea unor spectacole caritabile atât în municipiul Rădăuţi cât şi în municipiile Câmpulung Moldovenesc și Suceava”, arată Biroul de Presă al PSD Suceava.

Pentru donaţii vă putem oferi următoarele informaţii:

Titular cont: Gigica Liliana Tel: 0746 427 940 (mama)

Cod IBAN:

RON RO73BRDE340SV52228293400

EURO RO69BRDE340SV52228373400

USD RO65BRDE340SV52228453400

COD SWIFT: BRDEROBU