Au fost publicate rezultatele repartizarii in licee! Vezi la ce liceu ai intrat


Intră acum și în grupul de

Emoțiile au luat sfârșit pentru absolvenţii de gimnaziu care au promovat testele de evaluare naţională. Rezultatele repartizării în licee au fost publicate pe www.edu.ro și vor fi afișate în scurt timp și la școlile de proveniență ale elevilor. Deși regulamentul prevedea publicarea rezultatelor marţi, pe data de 15 iulie, acest lucru s-a întâmplat cu o zi mai devreme.

Elevii suceveni au completat în acest an 69.936 de opţiuni, iar admiterea s-a realizat pe baza mediei dintre rezultatele de la Evaluarea Naţională (75%) şi notele din gimnaziu (25%).

Cei 5.528 de candidaţi din județul Suceava își vor putea depune între 17 și 25 iulie dosarele la liceele la care au fost repartizați.

C.N. Stefan cel Mare Suceava

Totodată, între 16 și 31 iulie va avea loc a doua etapă a admiterii la liceu (pentru cei rămaşi nerepartizaţi), iar între 1 august și 8 septembrie va fi a treia etapă a admiterii la liceu (pentru cei rămaşi nerepartizaţi după cele două etape).

Potrivit primei repartizări computerizate, doi din cei cinci elevi suceveni care au media de admitere zece au fost reparţizaţi la Colegiul “Alexandru cel Bun” Gura Humorului, unul la Liceul Teoretic “Ion Luca” Vatra Dornei, altul la Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi şi unul la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare”Suceava.

La specializarea matematică-informatică bilingv engleză, cea mai mare ultimă medie de admitere, 9,61, a fost la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava şi 9,40 la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, în timp ce la specializarea matematică-informatică bilingv germană cea mai mare ultimă medie de admitere, la 9,18, a fost la Colegiul Naţional “Petru Rareş” Suceava, iar la specializarea matematică-informatică bilingv franceză cea mai mare ultimă medie de admitere, 8,70, s-a înregistrat la acelaşi colegiu sucevean.


Intră acum și în grupul de