MITINGUL BICICLISTILOR SUCEAVA-Argumentul unui consilier judetean PSD: Trebuie sa avem curajul sa protestam


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean PSD Suceava Ioan Dan Cuşnir a anunţat că participă la mitingul bicicliştilor de joi seara alături de fiul său în vârstă de zece ani pentru că trebuie ca sucevenii să aibă curajul se protesteze.

Cuşnir a explicat într-un comunicat de presă că participă la acest miting pentru că el  cred faptul că orice formă de protest trebuie încurajată.

„Şi în acest oraş sunt multe motive de a protesta. Protestul bicicliştilor este unul, sper că vor urma multe altele. Trebuie să avem curajul să protestăm. Pentru a fi liberi trebuie să spunem ce gândim, trebuie să fim curajoşi. Cetăţenii trebuie să înţeleagă că nu li se poate întâmpla nimic dacă protestează. Din acest motiv va veni şi băiatul meu, de 10 ani, la miting cu mine. Trebuie să crească liber, curajos. Trebuie să nu îi fie frică să protesteze. Din acelaşi motiv am participat şi la mitingul de la Zidul Morţii. Atunci am fost un simplu participant la miting. Acum sunt coorganizator alături de Suceava Pedalează.

dan cusnir

Astazi poate vom fi 100. Data viitoare vom fi 200, anul viitor vom fi 1000 daca va fi nevoie, până când vom fi respectaţi. Facem parte din trafic, suntem din ce în ce mai mulţi, respectăm ceilalţi participanţi la trafic, dar vrem la rândul nostru să fim respectaţi atât de către primarul Sucevei cât şi de către ceilalţi participanţi la trafic”, a scris Cuşnir.

Mitingul bicicliştilor se va desfăşura joi seara de la ora 19 din faţa Casei Culturii până aproape de ieşirea din municipiu spre Fălticeni.


Intră acum și în grupul de