La 17 ani, talhar in serie, prins de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani din municipiul Suceava a fost introdus în Arestul IPJ Suceava, după ce a săvârșit mai multe infracțiuni de tâlhărie și a fost prins de polițiști în cursul zilei de luni, 4 august.

arest

Impunându-se prin forță și intimidare, el tâlhărea pe străzile din cartierul Burdujeni tinerii de telefoanele mobile, pe care le vindea ulterior pentru a face rost de bani.

În perioada 27 iulie –2 august a acționat asupra a trei persoane, două de 16 ani și una de 20 de ani. Sub pretextul că are nevoie de telefon pentru a apela pe cineva, Popa Narcis intimida persoanele vătămate și le adresa injurii și amenințări cu bătaia dacă nu i se va da telefonul.

Speriați că vor agresați, tinerii au cedat și au dat telefoanele mobile tâlharului de 17  ani. Cu toate că au încercat să își recupereze mobilele, tinerii au fost amenințați din nou cu acte de violență.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii suceveni, pe 4 august, în jurul orei 14.30, Popa Narcis a fost identificat în cartierului Burdujeni şi a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Suceava în baza mandatului de aducere emis de către Biroul Investigaţii Criminale Suceava.

Tâlharul în serie a fost reţinut pentru 24 de ore și a fost introdus în Arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei competente cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

De asemenea, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava continuă urmărirea penală față de inculpatul Popa Narcis.


Intră acum și în grupul de