ISJ Suceava a numit 29 de directori si directori adjuncti noi la scolile din judet


Intră acum și în grupul de

Pentru anul școlar 2014-2015, Inspectoratul Școlar Suceava a numit un număr de 29 de  directori și directori adjuncți la conducerea unităţilor de învăţământ din judeţ, iar unui număr de 25 de directori nu i s-a prelungit detașarea pe funcție.

ISJ suceava

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții ISJ, 7 directori nu își vor continua activitatea de conducere din cauza împlinirii vârstei standard de pensionare, altor 9 din cauza unor probleme personale sau de incompatibilitate cu profilul unității școlare, iar altor 3 directori din cauza managementului financiar defectuos. Tot 3 directori au fost schimbați din funcție pentru colaborarea defectuoasă cu autoritățile publice locale, în timp ce doi directori au fost schimbați pentru rezultate slabe înregistrate de unitatea şcolară la examenele naţionale. Un director adjunct și-a pierdut funcția după ce postul pe care îl ocupa s-a desființat.

Datorită creşterii numărului de clase în trei unităţi liceale, precum şi redobândirii  statului de unitate şcolară cu personalitate juridică a unei şcoli gimnaziale din judeţ, conducerea ISJ a mai numit patru directori, un director şi 3 directori adjuncţi.


Intră acum și în grupul de