Politistii suceveni au oferit ghiozdane si rechizite copiilor cu posibilitati finanicare reduse


Intră acum și în grupul de

Duminică, pe 14 septembrie, în ultima zi din vacanța de vară a elevilor, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii  în colaborare cu Romania Children Humanitarian Foundation au oferit 30 de ghiozdane echipate cu penare şi rechizite copiilor cu posibilităţi financiare reduse din Suceava şi Şcheia.

IPJ Suceava

Prin această acțiune derulată, polițiștii suceveni îi îndeamnă pe copii să meargă la şcoală și să aibă rezultate bune pentru a deveni un sprijin pentru comunitate şi pentru a dezvolta un comportament adecvat. Astfel, poliţiştii stimulează dezvoltarea unui comportament antiinfracţional şi antivictimal, promovând educaţia ca factor principal în activitatea de prevenire a infracţionalităţii.

„Pentru poliţiştii suceveni, siguranţa în unităţile de învăţământ constituie, şi în cursul acestui an şcolar, o prioritate. Vom continua derularea de activităţi pentru creşterea gradului de securitate atât în incinta unităţilor de învăţământ şi în zonele adiacente, cât şi pe traseele de acces către şcoli”, au transmis reprezentanții IPJ Suceava.

De asemenea, poliţiştii suceveni urează mult succes în noul an școlar tuturor, elevi, părinți și cadre didactice.


Intră acum și în grupul de