EGGER a premiat performantele copiilor cu rezultate academice si sportive deosebite


Intră acum și în grupul de

Colectivul fabricii EGGER din Rădăuți a organizat sâmbătă, a patra ediție “EGGER is Running”, competiție internă dedicată unor cauze nobile. Potrivit unui comunicat al companiei, în acest an, 58 de angajați ai companiei au luat startul pentru a premia performanța academică și cea sportivă. Aceștia au parcurs în total 644 de km și au contribuit la colectarea unei sume de 3.220 de euro. De această dată, au fost răsplătiți 10 elevi cu rezultate foarte bune la învățătură, dar care provin din familii cu o situație precară. Fiecare dintre aceștia a primit câte 200 de euro. Diferența de 1.220 de euro a revenit secției de lupte greco – romane de la CSS Rădăuți, având-ul ca antrenor pe campionul olimpic Ștefan Rusu. La acest eveniment au fost prezenți și beneficiarii proiectului, care au mulțumit în mod deosebit angajaților EGGER pentru devotamentul lor și implicarea într-o cauză nobilă.

egger

“Acest program oferă colegilor noștri posibilitatea de a se implica în mod direct pentru susținerea unui cauze nobile. Efortul individual și munca de echipă, împreună cu devotamentul angajaților EGGER determină rezultatele acestui proiect. Suntem recunoscători tuturor pentru implicare, dar mai ales pentru că putem oferi un sprijin pentru cei care merită”, precizează Daniela Ungureanu, manager Resurse Umane al companiei EGGER.

egger (1)

Proiectul “EGGER is running” este implementat de către departamentul de Resurse Umane. Prin proiectele destinate personalului, compania are în vedere și contribuția inviduală a angajaților pentru sprijinirea comunității din care fac parte.

Organizatorii au oferit diplome tuturor participanţilor, precum şi diplome speciale pentru “Cel mai mai lung traseu parcurs“ (23 km), dar și pentru perseverența și ambiția de care au dat dovadă colegii.

În edițiile precedente, angajaţii companiei au strâns 2.000 de euro pentru copii de la orfelinatul “Universul Copiilor”, 4.000 de euro pentru Azilul de Bătrâni, respectiv 3.140 de euro pentru școala specială Sf. Stelian din Rădăuți.

egger (2)

 “EGGER is Running” promovează cooperarea şi spiritul de echipă între angajaţi, împreună cu exerciţii de sănătate şi totodată, colectarea de bani pentru o cauză nobilă. Desfăşurat într-o zi de toamnă, evenimentul a îmbinat atmosfera plăcută cu interesul pentru sănătate al participanţilor şi solidaritatea faţă de comunitate, se mai arată în comunicatul companiei.

egger (3)


Intră acum și în grupul de