Suceava Noastra despre montarea iluminatului de Craciun in octombrie: Ce ar spune primarul daca ar gasi azi bradul de Craciun ornat in birou? FOTO


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Suceava Noastră consideră că este inacceptabil ca în luna octombrie, conducerea Primăriei să fie preocupată de montarea iluminatului pentru Sărbătorile de Iarnă şi nu de ornarea oraşului cu florile specifice sezonului.

Într-un comunicat de presă semnat de unul dintre membrii fondatori ai Asociaţiei, Dan Ioan Cuşnir, se arată că în acest an, pentru a putea fi prezentă şi conducerea Primăriei, la Suceava se va sărbători Crăciunul mai devreme, ceea ce se rezultă din faptul că din 17 octombrie a început agăţarea pe fire a ornamentelor de Crăciun.

 

„În alte oraşe, în aceeaşi zi, preocuparea era de a avea sensuri giratorii ornate cu flori specifice sezonului”, se arată în comunicat în care sunt anexate şi fotografii elocvente.

Giratoriu 2 Vaslui Giratoriu vaslui

 

 

 

 

 

 

 

„Poate observă şi conducerea Primăriei Suceava diferenţa dintre un sens giratoriu frumos, elegant şi monstruozităţile din Suceava. Interesează pe cineva din conducerea Primăriei dacă cetăţenii, în octombrie, şi-ar dori flori frumoase sau luminiţe de Crăciun? Interesează pe cineva ce îşi doresc sucevenii? Mai interesează pe cineva din conducerea Primăriei, cum vor cetăţenii să arate Suceava noastră?”, se întreabă semnatarul comunicatului.

Totodată, Dan Ioan Cuşnir se întreabă cum ar reacţiona conducerea Primăriei Suceava dacă, mergând acasă astăzi la prânz, ar găsi bradul de Crăciun împodobit.

„Cum ar reacţiona dacă luni 20 octombrie ar găsi bradul ornat în biroul de la Primărie? Ce părere şi-ar face despre cei ce ar avea o astfel de iniţiativa?”, se întreabă Cuşnir.

 Luminite craciun toamna

El consideră că este necesar să fie semnalate toate deraierile de la normalitate şi de la ceea ce îşi doresc cetăţenii, pentru ca sucevenii să-şi recupereze oraşul.

„Pas cu pas ne vom lua oraşul înapoi de la cei cărora nu le pasă de părerea sucevenilor”, a mai arătat fondatorul Suceava Noastră.

Luminite Toamna


Intră acum și în grupul de