Suceava Noastra: De 11 ani orasul arata inspaimantator. Suceava e in Halloween de 11 ani


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Suceava Noastră a sesizat, joi, că municipiul Suceava este înspăimântător şi parcă actuala conducere a municipalităţii ar dori să-l înscrie într-un concurs de Cartea Recordurilor de cel mai lung Halloween.

Într-un comunicat de presă semnat de Dan Ioan Cuşnir, iniţiator al Asociaţiei Suceava Noastră, se arată că în aceste zile în centrul Clujului miroase a vin fiert, la Botoşani se bea must, la Vaslui e Sărbătoarea Recoltei, la Gură Humorului se sărbătoreşte Toamna la Voroneţ în timp ce la Suceava se amplasează luminiţe de Crăciun.

„Credem că această bizară acţiune a conducerii Primăriei Suceava face parte din pregătirile pentru 31.10.2014, când în întreagă lume se sărbătoreşte Halloween-ul. De fapt, de 11 ani Suceava se pregăteşte de Halloween. Suceava arată înspăimântător, este pregătită de Helloween, este locul ideal pentru astfel de manifestări: murdară, plină de noroi, fără apă caldă, fără căldură, fără flori. Oamenilor le clănţăne dinţii în gură de frig, la robinetele de apă caldă se umblă cu teamă, o fi sau n-o fi? Conducerea Primăriei parcă aşteaptă grupuri de copii şi tineri, fredonând celebrul cântecel pe ritmuri de groază “Ne daţi sau nu ne daţi?””, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că în Suceava se joacă filmul de groază cu cei mai mulţi actori, cu cea mai groaznică regie şi cu cel mai terifiant scenariu.

„După altă oribilă grozăvie a aceleaşi conduceri a Primăriei, Cel mai mare ou de Paşte din lume, înscris în Cartea Recordurilor, iată că, aceeaşi conducere a Primăriei poate înscrie Suceava, Oraşul Nostru, pentru o nouă realizare demnă de Cartea Recordurilor: cel mai lung Hallowen din lume – 11 ani”, se menţionează în documentul citat.

 Suceava ou (1)

Asociaţia civică Suceava Noastră, împreună cu cetăţenii Sucevei care încă nu şi-au pierdut speranţa, consideră că trebuie să oprească aceşti 11 ani de Halloween în municipiu şi trebuie să stopeze aceşti 11 ani de subdezvoltare a Sucevei.

 

„Pas cu pas ne vom lua oraşul înapoi de la cei care l-au făcut să arate că într-un film de groază”, se mai arată în comunicat.

 luminite 18


Intră acum și în grupul de