Echipa Mobila Falticeni organizeaza, vineri, „Happy Halloween”


Intră acum și în grupul de

 

Echipa Mobilă Fălticeni organizează vineri, 31 octombrie 2014, între orele 10-13,  activitatea ,,Happy Halloween’’ împreună cu o parte din beneficiarii săi (copii cu dizabilități și copii cu părinți plecați la muncă în străinătate).

Ionut Adomnitei

Potrivit directorului executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Judeţului Suceava (DGASPC), Dan Ionuţ Adomniţei, beneficiarii vor participa la un atelier de lucru în cadrul căruia işi vor colora şi decora propria măscuţă de Halloween, vor primi cadouri și se vor bucura de un bal mascat alături de părinţi, sponsori şi membrii Echipei Mobile.

„Vor participa un număr de 15 beneficiari din Fălticeni şi cateva localităţi apropiate oraşului: Vadu Moldovei, Cornu Luncii, Horodniceni şi Fîntîna Mare.

Aceasta activitate este posibilă și datorită implicării asociaţiilor KONTRAST-E şi MULTICARE din Suceava.

Prin această activitate Echipa Mobilă Fălticeni doreşte să  promoveze munca în echipă, importanța socializării și integrării în comunitate a beneficiarilor săi, să facă cunoscută și apreciată activitatea desfășurată împreună cu copiii și familiilor acestora, mulţumindu-le astfel pentru buna colaborare de până acum”, arată şeful DGASPC Suceava într-un comunicat de presă.


Intră acum și în grupul de