Vezi unde se duc 11 milioane de lei din bugetul Sucevei. CL a votat amenajarea unei zone de agrement FOTO


Intră acum și în grupul de

Amenajarea unei zone de agrement în apropierea Cetății de Scaun a primit undă verde din partea consilierilor locali suceveni.

Consiliul Local Suceava a aprobat în ședința ordinară de joi proiectul de amenajare a unei zone de agrement cu terenuri de tenis și mini-golf, spațiu de joacă pentru copii și iaz cu ponton pentru locuitorii municipiului.

sedinta CL Suceava 30 sept

Valoarea proiectului este de 10,8 milioane de lei, banii urmând a fi obținuți printr-un credit bancar.

În timp ce primarul Sucevei, Ion Lungu, a susținut vehement obținerea unui credit pentru a realiza investiția, consilierul sucevean Lucian Harșovschi a afirmat că este de acord cu proiectul, fiind o necesitate înființarea unei zone recreative, însă nu a văzut utilitatea unui credit de peste zece milioane de lei în condițiile în care drumurile din oraș sunt stricate, iar până acum o săptămână sucevenii nu aveau apă caldă și căldură.

Reamintim că în urmă cu o săptămână edilul orașului a declarat că în zona în care se va realiza parcul de agrement va fi reabilitat un iaz unde va fi construit un ponton, vor fi achiziţionate bărci şi hidrobiciclete, vor fi construite trei terenuri de tenis, un teren de mini-golf și un spaţiu de joacă pentru copii.

Totodată, va fi construit un pavilion, o cafenea, un spaţiu administrativ, un cabinet medical, un grup sanitar, vor fi amenajate alei şi vor fi reabilitate cele existente, va fi refăcută amenajarea peisagistică, dar şi iluminatul va fi reabilitat.

Parcul de agrement se va întinde pe o suprafață de trei hectare, terenul fiind preluat în urmă cu șase ani de la RA-APPS.


Intră acum și în grupul de