223 de angajati ai Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava cu venituri reduse vor beneficia lunar de tichete de masa


Intră acum și în grupul de

Consiliul de Administrație al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava a decis acordarea unor tichete de masă angajaților care au salarii reduse.

tichet de masa

Potrivit hotărârii Consiliului de Administrație  din 14 octombrie, angajaților care au salarii brute sub 1000 lei se vor acorda lunar câte 6 tichete de masă, iar persoanelor care au salarii brute cuprinse între 1001 lei și 1513 lei câte 4 tichete de masă, începând cu data de 1 noiembrie 2014, până la data de 30 septembrie 2015. De acestă hotărâre vor beneficia 223 de angajați ai USV.

„Trebuie să menționăm faptul că imposibilitatea acordării tichetelor de masă, începând cu anul 2013, a rezultat în urma reducerii nivelului de finanțare a USV ca urmare a aplicării prevederilor ordinului ministrului Daniel Funeriu de clasificare a universităților, precum și adoptării unor decizii judecătorești care au obligat Universitatea să acorde cadrelor didactice drepturile bănești câștigate de profesori în instanță, instituției sucevene revenindu-i obligația achitării, pe parcursul a cinci ani, a unei părți importante din cele peste 15 milioane de lei stabilite de forurile de judecată”, a declarat prorectorul universității sucevene, prof. Ștefan Purici.


Intră acum și în grupul de