Consiliul Judetean al Elevilor Suceava are o noua structura de conducere. Vezi elevii care au fost alesi noii reprezentanti


Intră acum și în grupul de

Elevi și profesori, reprezentanți de la 32 de licee din județ, și-au desemnat noua conducere a Consilului Județean al Elevilor Suceava în urma unei ședințe care a avut loc vineri, 14 noiembrie, la Colegiul de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

CJE Suceava

Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor Suceava a avut drept scop alegerea noului for de conducere pentru mandatul 2014-2015. Ședința a fost prezidată de vicepreședintele CJE Suceava aflat încă în funcție, Rareș IONESCU. De asemenea, au participat și Inspectorul pe Educație Permanentă, Tatiana VÎNTUR, și formatorul Consiliului Național al Elevilor(CNE), Mara Perța ȘOFRONA.

În urma exprimării votului secret, pentru postul de președinte a fost ales Tudor GĂITAN de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava. Vicepreședinții CJE Suceava sunt Ciprian UNGUREANU de la Colegiul Național de Informatică „Spiru Haret” Suceava, Ciprian ALUPEI de la Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, Rodica LĂZĂREAN de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți și Ștefan DOMINTE de la Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc. Noul secretar al CJE Suceava este Geanina ANGHEL de la Colegiul de Arte „Ciprian Porumbescu” Suceava.

De asemenea, responsabilii de departamente sunt următorii elevi:

Sport și programe de tineret – Gabriela CALANCE (Colegiul Agricol „Andronic Motrescu” Rădăuți);

Comunicare și Relații publice – Veronica ALBU (C.N. „Petru Rareș” Suceava);

Cultură, Educație și Programe școlare – Ioana MUREȘ ( C.N. „Petru Rareș” Suceava);

Avocatul Elevului – Ana COTUN (C.N. „Nicu Gane” Fălticeni);

Concursuri Școlare și Extrașcolare – Feodora TICHANOV (Colegiul Tehnic Rădăuți);

Formare și Educație nonformală – Adrian PUHA (Colegiul Tehnic Rădăuți);

IT – Rareș IONESCU (C.N. „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc).


Intră acum și în grupul de