Rezultate remarcabile pentru clubul de dans „Alina Leonte Dance Studio” din Suceava la Concursul national de dans „Nord dance week”


Intră acum și în grupul de

După îndelungi pregătiri în sala de dans, reprezentanţii clubului „Alina Leonte Dance Studio” din Suceava s-au remarcat la concursul național de dans „Nord dance week”, ei obținând trofee și premii foarte importante. De asemenea, aceştia au fost răsplătiţi cu un trofeu și o diplomă de excelență în cadrul simpozionul național de coregrafie „Dance Forum”.

alina leonte dance studio premii (4)

Dansatorii de la Clubul de dans „Alina Leonte Dance Studio” au participat pe data de 8 noiembrie, la Botoșani, la concursul național de dans „Nord dance week”, ei întorcându-se cu Premiul I de la secțiunea dans modern – grup și Trofeul „Nord Dance Class”.

Premiul I a fost acordat grupului de dans „Sincron Little Star” format din preșcolarii Moroșanu Damiana, Avarvarei Clara, Marandel Maia, Galeta Valentina, Onuti Georgiana, Bogdanescu Karina, Miron Alexia, Ursan Teodora, Balan Ioana, Caciuc Larisa, Pânzariu Teodora, Popa Matei, Axintoaie Teodora, coordonat de Alina Leonte Irimia.

Trofeul „Nord Dance Class” i-a revenit Grupului Folcloric „Mlădițe Sucevene” format din preșcolari și elevi din clasele V – XII: Cojocariu Didi, Strumbec Emanuel, Rotari Nicolae, Muha Mugurel, Balici Ana – Maria, Bodirlau Maria, Ursachi Liliana, Vaseliniuc Emanuel, Vaseliniuc Eduard, Bosneac Alexia, Lazarovici Erica, îndrumați de profesorii coregrafi Alina Leonte Irimia și Matei Alexandra.

Totodată, la simpozionul național de coregrafie „Dance Forum”, susținut la Botoșani, instructorul-coregraf Alina Leonte Irimia și instructorul Alexandra Matei au primit un trofeu și o diplomă de excelență pentru lucrarea „Metodica de predare a dansului popular la copii”, lucrare ce va fi publicată în numarul următor al revistei „ABC-ul dansului”.

alina leonte dance studio premii (5)

Clubul de dans Alina Leonte Dance Studio a fost înființat în iunie 2014 ca filială a Asociației Culturale Costinel Leonte și este destinat tuturor copiilor și adulților ce vor să urmeze cursuri de dans modern, balet și dans popular. Cursurile au loc la Shopping City Gallery în fiecare zi de luni, vineri și sambată, vârsta minimă de acces fiind de patru ani. Abonamentul lunar costă 50 ron/copil /lună/ 8 ședințe (dans modern, dans popular), 40 lei /lună/4 ședințe balet și 60 ron/lună/8 ședințe /dans popular adulți.


Intră acum și în grupul de