Avansari in grad inainte de termen pentru militarii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Premergător evenimentelor organizate de Ziua Naţională a României, peste 180 de militari de la toate subunităţile ISU din judeţ au fost recompensați pentru rezultatele excepţionale în îndeplinirea atribuţiilor specifice.

Militarii au fost avansaţi în grad înaintea expirării stagiului, vineri, 28 noiembrie, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, în temeiul Ordinului ministrului Afacerilor Interne şi al inspectorului general al  I.G.S.U..

avansare in grad ISU Suceava

Inspectorul şef, generalul de brigadă dr. Ion Burlui, a oferit tresele pentru 185 de subofiţeri şi doi maiştri militari, care au fost avansaţi la gradul de plutonier adjutant-şef – 7 militari, la plutonier adjutant – 3 militari, la plutonier major – 176 militari şi la gradul de plutonier – 1 militar. Cei doi maiştri militari au fost avansaţi în gradul de maistru militar principal, respectiv maistru militar clasa I.

De asemenea, 14 pompieri militari au primit Plachete onorifice, Embleme de Merit, Distincţii de serviciu-insigne simbol şi Insigne onorifice, pentru rezultatele obţinute.

Șeful pompierilor suceveni a mai oferit doctorului Tiberius Brădăţan, director medical al Spitalului Judeţean Suceava, şi doctorului Liviu Cîrlan, medic şef UPU-SMURD, Emblema de Merit „Partener pentru ordine şi siguranţă publică” clasa a III-a.


Intră acum și în grupul de