Daruri pentru copiii din casele de tip familial din Dolhasca si Scheia, in cadrul proiectului „Sfantul Nicolae, ocrotitorul copiilor”


Intră acum și în grupul de

 

Un grup de 40 de elevi de la Colegiul ,, Ciprian Porumbescu,, Suceava și voluntari A.S.C.O.R. vor participa sâmbătă, 6 decembrie, la Sfânta Liturghie cu ocazia hramului „Sf. Nicolae” la Mănăstirea Pobota, arată reprezentanţii DGASPC Suceava într-un comunicat de presă.

Potrivit acestora, după slujbă, tinerii însoțiți de cadrele didactice vor împărții daruri copiilor de la Casa de Tip Familial Dolhasca și copiilor de la Casa de Tip Familial Șcheia din cadrul Serviciului de protecție de tip familial pentru copiii cu dizabilități al D.G.A.S.P.C. Suceava în cadrul proiectului “Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor”.

cadouri

  „Acest proiect a devenit o tradiţie şi  se derulează în fiecare an de Sfântul Nicolae. Coordonatorul proiectului, prof. NICOLETA VENTONIUC de la Colegiul  “ Ciprian Porumbescu” Suceava se arătată încântată de impactul afectiv şi relaţional pe care îl are acţiunea umanitară asupra elevilor, acesta fiind şi unul din obiectivele proiectului”, mai precizează reprezentanţii DGASPC Suceava.


Intră acum și în grupul de