Daruri de Mos Nicolae din partea politistilor suceveni pentru copiii din Mihoveni, Scheia si Zvoristea


Intră acum și în grupul de

Peste 250 de cărți au ajuns la elevii din clasele pregătitoare din Mihoveni, Şcheia şi Zvoriştea de Moș Nicolae din partea polițiștilor suceveni.

Unul dintre manualele oferite elevilor vizează pregătirea incipientă a copiilor cu privire la gestionarea unor situaţii de risc şi dezvoltarea unui comportament de tip nondelictual.

„Peste 120 de copii şi părinţi au înţeles că, pe lângă bomboane şi cărţile pot să-ţi îndulcească viaţa oferindu-ţi perspectiva evoluţiei în plan personal şi profesional,  către un trai mai bun, mai civilizat, mai sigur”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții IPJ Suceava.

Actiune a politistilor de Mos Nicolae 07.12 (1)

De asemenea, educatorii au primit din partea polițiștilor kit-uri educaţionale, relaţia de colaborare profesor – părinte – poliţist fiind deosebit de importantă pentru crearea şi menţinerea climatului de siguranţă în care trebuie să se dezvolte tânăra generaţie.

Cărțile oferite copiilor de Moș Nicolae au fost realizate de poliţiştii de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava în parteneriat cu o asociaţie din Olanda şi Romania Children Humanitarian Foundation.

Actiune a politistilor de Mos Nicolae 07.12 (2)


Intră acum și în grupul de