Peste 10.500 de lei, colectati in week-end de „Salvati Copiii” Suceava pentru dotarea Maternitatii Spitalului Municipal Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Peste 10.500 de lei  s-au strâns în urma campaniilor derulate  de „Salvaţi Copiii” Suceava, în zilele de 6 și 7 decembrie 2014, în Suceava și Câmpulung Moldovenesc, cu scopul de a achiziţiona un echipament performant pentru Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit preşedintelui filialei Suceava a Organizaţiei „Salvaţi Copiii”, Camelia Iordache, în Campulung Moldovenesc s-a derulat o campanie stradală cu sprijinul a peste 20 de voluntari de la Colegiul Național ”Dragoș Vodă” și cu suportul Primăriei.  În Suceava, campania s-a organizat în incinta Shopping City.

campanie salvati copiii (1)

Partener în cadrul acestei campanii a fost și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Bucovina” care a asigurat câte un echipaj SMURD în cele două locații.

“Prin bunăvoința locuitorilor din Câmpulung Moldovenesc și Suceava, în cele două zile de campanie, a fost colectată suma de 10.527,85 lei (4.509,25 lei la Câmpulung Moldovenesc și 6.018,60 lei la Suceava).

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit să putem realiza această campanie și tuturor celor care au donat”, a transmis Camelia Iordache.

campanie salvati copiii (2)

Contribuţii în bani se mai pot face trimiţând SMS la numărul 8833 (2 Euro) până la încheierea campaniei, în 15 ianuarie 2015 sau pe site-ul http://salvaticopiii.ro/?id2=doneaza, a mai precizat preşedintele “Salvaţi Copiii” Suceava.

Campania “Un gest pentru o viaţă” a debutat în noiembrie 2014 şi îşi propune strângerea de fonduri pentru dotarea cu echipamente medicale a 15 maternități din România.

În județul Suceava, campania se derulează în beneficiul copiilor din Câmpulung Moldovenesc, vizând dotarea maternității din cadrul Spitalului municipal, cu un echipament medical performant, care să asigure intervenția într-un termen cât mai scurt și în condiții sigure pentru copiii născuți prematur sau cu probleme de sănătate.

campanie salvati copiii


Intră acum și în grupul de