„Si tu poti fi Mos Craciun” pentru copiii cu dizabilitati din Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

La Câmpulung Moldovenesc se desfăşoară până în data de 14 decembrie  2014  campania umanitară ”Și tu poți fi Moș Crăciun”, ediția a II-a , organizată de Cabinetul parlamentar al deputatului PNL Iulian – Radu Surugiu împreună cu micul poet  Sebastian Remus Crăciun.

Potrivit deputatului liberal, scopul acestei campanii este de a aduce un zâmbet copiiilor cu dizabilități din Câmpulung Moldovenesc.

Surugiu a arătat că cei care doresc să participe în cadrul acestei campanii au posibilitatea de a dărui o carte, o jucărie, haine sau dulciuri pentru acești copii. „Cabinetul Parlamentar din Calea Bucovinei Nr.10  este deschis de luni până vineri între orele 10:00-16:00. Moș Crăciun va ajunge la copiii cu dizabilități duminică, 14 decembrie 2013, la Restaurantul Salon Medieval”, a precizat parlamentarul PNL de Suceava.

campanie deputat surugiu

Surugiu a mai arătat că s-au strâns până acum jucării, dulciuri, cărți, caiete, fructe, haine și alimente care vor ajunge atât la copiii cu dizabilități cât și la familiile nevoiașe.

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care participă la această campanie umanitară. Acțiunea pe care am demarat-o are ca scop responsabilizarea socială, implicarea, conștientizarea acestor probleme și înțelegerea lor de către cei din jur. Consider că măsurile anti-discriminare ar trebui să fie din ce în ce mai promovate și să ne preocupe mai mult soarta persoanelor vulnerabile”, a declarat Radu Surugiu, deputat în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava.


Intră acum și în grupul de