„Si noi alaturi de ei!”, o campanie pentru ajutorarea familiilor nevoiase de etnie rroma din judetul Suceava, in prag de sarbatori


Intră acum și în grupul de

Campania „SI NOI ALATURI DE EI!”, ce are ca scop colectarea de donatii, sub orice forma, pentru a ajuta familiile nevoiase si copii saraci de etnie rroma din judeţul Suceava, in pragul sarbatorilor de iarna, a demarat joi, 18 decembrie 2014, fiind organizată de Asociatia GYPSY EDUCATION,  in parteneriat cu Asociatia Partida Romilor PRO-Europa Filiala Suceava-Tineret.

„Prin acesta campanie, venim in ajutorul  a 90 de familii nevoiase din judetul Suceava din trei comunitati de rromi si 30 de copii saraci de etnie rroma de la Gradinita din Gulia”, au arătat organizatorii.

cadouri

Potrivit acestora, donatiile pot consta atat in produse alimentare cu specific de sarbatori – dulciuri ambalate, fructe, prajituri, cat si alimente de bază – mălai, făina de grâu, zahăr, ulei, orez, conserve etc., jucarii pentru copii.

Campania „SI NOI ALATURI DE EI!” se desfăşoară până în data de 28 decembrie 2014.

GYPSY EDUCATION este o asociatie de tineret, deschisa atat romilor, precum si tuturor persoanelor interesate in nume propriu sau in nume colectiv.

SCOPUL ASOCIAŢIEI “GYPSY EDUCATION “ESTE DE A STIMULA, INCURAJA ŞI SUSŢINE PARTICIPAREA ACTIVĂ, CIVICĂ SI RESPONSABILĂ  A TINERILOR ROMI.

De asemenea, donatiile in bani se pot face in contul Asociatiei GYPSY EDUCATION, Cod Fiscal 32893170, Cont:RO49RZBR0000060016633459 deschis la Raiffeisen Bank-Suceava (Persoana contact: Stoica Vasile – Presedinte Asociatia GYPSY EDUCATION, Tel:0752382104, Email:[email protected]).


Intră acum și în grupul de