Ajutoare din partea politistilor suceveni pentru persoanele fara adapost


Intră acum și în grupul de

Persoanele fără adăpost aflate la Centrul Sfânta Vineri au primit vizita polițiștilor suceveni care le-au adus diverse alimente, ceaiuri, lenjerii şi articole de îmbrăcăminte.

alimente sf VINERI

Întrucât în perioada 4 – 9 ianuarie 2015 temperaturile la nivelul judeţului Suceava au fost foarte scăzute, poliţiştii au iniţiat demersuri de identificare a persoanelor aflate în situaţii de risc. Astfel, în urma unor acțiuni de identificare a acestor persoane, în special pe raza municipiului Suceava, cei găsiți au fost conduşi la Centrul Sfânta Vineri din municipiu.

Prin sprijinul fundației RCHF Romania, reprezentată de Brian Douglas, polițiștii suceveni au oferit celor 25 de persoane aflate la Centrul Sfânta Vineri alimente, ceaiuri, lenjerii şi articole de îmbrăcăminte.

foto activitati centru persoane fara adapost

„Mai mult, având în vedere faptul că ne aflăm încă în perioada în care mulţi bucovineni petrec sărbătorile de rit vechi, poliţiştii au oferit persoanelor fără adăpost din Centru, cutii cadou, conţinând kit-uri de igienă, mănuşi, ciorapi şi alte obiecte”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

De asemenea, poliţiştii  au purtat discuţii cu persoanele fără adăpost aflate la Centrul Sfânta Vineri, promovând recomandări pentru prevenirea victimizării în cazul infracţiunilor cu violenţă şi a infracţionalităţii contra patrimoniului. Discuţiile au vizat şi pericolele generate de consumul de alcool şi efectele nocive ale acestuia în ceea ce priveşte procesul de integrare socială a persoanelor fără adăpost.

foto centru Sf Vineri


Intră acum și în grupul de