Concursul National de schi pentru copii de la Vatra Dornei si-a desemnat castigatorii


Intră acum și în grupul de

Peste o sută de copii de la palatele și cluburile copiilor din țară au participat, în perioada 16-18 ianuarie, la a V-a ediție a Concursului Național de schi pentru copii „Bucuriile Zăpezii” de la Vatra Dornei.

Inițiat de Clubul Copiilor din Vatra Dornei, concursul s-a ținut pe pârtia de schi „Veverița”, participanții întrecându-se la „slalom uriaș” și „slalom”. Concurenții, fete și băieți, au fost împărțiți pe două categorii de vârstă, 8 – 10 ani, respectiv 10 – 12 ani.

concursul national de schi pentru copii de la vatra dornei 1

Aflat în Calendarul Național al Activităților Educative pe anul 2015, concursul de schi pentru copii a adus județului Suceava patru locuri II și patru mențiuni, prin elevii de la Clubul Copiilor din Vatra Dornei, pregătiți de prof. Ionel Nemeș.

concursul national de schi pentru copii de la vatra dornei 2

Astfel, la categoria 8 – 10 ani, la fete, locul I a fost obținut de Kernetyky Maya Kriszt din Miercurea Ciuc, locul II de Faur Blanka din Miercurea Ciuc, locul III de Georgescu Mara din București, iar mențiunea a fost adjudecată de Florescu Andreea din Vatra Dornei.

De asemenea, la categoria 10 – 12 ani, la fete, locul I a fost obținut de Crișan Hanna din Cluj, locul II de Sandulean Tîcșa Ruxandra din Vatra Dornei, locul III de Bobeș Bianca Maria de la Întorsura Buzăului, iar mențiunea a fost obținută de Szakacs Agnes din Miercurea Ciuc.

La categoria 8 – 10 ani, la băieți, locul I i-a revenit lui Gyorgy Szabolcs din Miercurea Ciuc, locul II lui Bulichi Codruț din Vatra Dornei, locul III lui Cozan Alexandru din București, iar mențiunea lui Săndulean Tîcșa Rareș din Vatra Dornei.

Totodată, la categoria 10 – 12 ani, la băieți, locul I i-a fost acordat lui Popica Nicolae Alin   de la Întorsura Buzăului, locul II lui Dragomir Eduard din Slănic Prahova, locul III lui Alionte Bogdan din Sinaia, iar mențiunea lui Sarachie Tudor din Cluj.

concursul national de schi pentru copii de la vatra dornei 3

Medaliile, cupele și diplomele au fost înmânate de primarul municipiului Vatra Dornei, directorul Clubului Copiilor Vatra Dornei, inspector școlar pentru educație permanentă Tatiana Vîntur, reprezentatul Federației Române de Schi.

 


Intră acum și în grupul de