Animatia „Frozen”, transpusa in tabara de iarna „White Camp Bucovina” de la Fundu Moldovei


Intră acum și în grupul de

A doua ediție a taberei de iarnă „White Camp Bucovina” de la Fundu Moldovei se desfășoară în perioada 2 – 6 februarie, având ca temă un cadru simbolic, după animația „Frozen”.

bucovina white camp (1)

Evenimentul este organizat de Centrul local al cercetașilor „Șoimii Bucovinei” din Fundu Moldovei, coordonat de prof. Florentin Lehaci, în parteneriat cu Școala Gimnazială „Dimitrie Gusti” din localitate, obiectivul taberei fiind acela de colaborare între cercetașii de la mai multe centre locale.

În acest sens, în vederea promovării valorilor cercetășești prin intermediul activităților specifice de tabără, participă 60 de cercetași, elevi de gimnaziu și liceu, din Suceava, Pașcani, Valea Lupului și Iași.

Potrivit organizatorilor, plecând de la tema dată, povestea din animația „Frozen”, cercetașii vor fi nevoiți să înfrunte toate provocările care survin în tentativa lor de a o găsi pe prințesa Elsa.

Totodată, ei vor trebui să facă față unor ateliere de lucru, căutărilor de indicii, cățărărilor cu echipament montan, unui traseu de o zi, dar și altor activități cu caracter cercetășesc.

bucovina white camp (2)


Intră acum și în grupul de