PV Suceava despre cel care a aprobat taierea teilor din Suceava: Acelasi personaj acuza copiii ca fac prea multa galagie in parc


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava a mulţumit, marţi, tuturor celor care au încercat să salveze de la măcel cei 70 de minunaţi tei din municipiul Suceava care vor fi tăiaţi pentru modernizarea bulevardului George Enescu şi străzii Universităţii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Respectul nostru pentru Origini Verzi, GEC Bucovina, presei locale şi naţionale. Suntem dezamăgiţi de tăcerea politicenilor locali, în special cei din PNL şi PSD municipiul Suceava”, a declarat preşedintele PV Suceava, Dan Acibotăriţă.

 

El a criticat şi reacţia primarului municipiului Suceava, domnul Lungu, care spunea printre altele că  „democrația nu înseamnă anarhie”, dar îi aminteşte primarului că tot ceea ce s-a construit sau modernizat în oraşul Suceava, mai ales în ultimii 5 ani, seamănă izbitor „cu proiecte haotice, dezorganizate, sinonime cu anarhie”.

 

Totodată, Acibotăriţă este revoltat de reacţia lui Vasile Oşan, directorul Agenţiei de Protecţia Mediului Suceava care a spus că „chiar dacă nu ne place nouă ca agenție și nu ne bucurăm de tăierea acestor copaci dar nici nu putem să fim contra realizării unor proiecte care până la urmă aduc fluidizarea traficului în orașul Suceava.”

 

„Domnul Oşan probabil că a semnat „certificatul de deces” a celor 70 de tei cu lacrimi în ochi, care s-au revărsat şi pe aviz.  Mai trebuie să amintim faptul că tot dl. Oşan, anul trecut, a făcut o declaraţie uluitoare, prin care spunea că nivelul de zgomot din centrul oraşului Suceava, este depăşit datorită gălăgiei copiilor care sunt la joacă. Deci, ce să te mai mire că un asemenea personaj nu a demarat ceva care să oprească de la măcel teii?”, s-a întrebat Acibotăriţă.

El îşi exprimă indignarea că astfel de personaje care coduc sucevenii mai au tupeul să mimeze mila sau respectul pentru amărăţii care se târâie zilnic prin noroaiele care acoperă Suceava.

 

„Noi, verzii suceveni, ne cerem scuze faţă de cei care au plantat acei 70 de tei, din simplul motiv că nu-i putem ocroti. Meritau să trăiască!”, a conchis liderul PV Suceava.

Vezi aici reacţia societăţii civile faţă de proiectul de tăiere a 70 de tei


Intră acum și în grupul de