Elevi suceveni, calificati in etapele nationale ale Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar


Intră acum și în grupul de

În zilele de 21 și 22 februarie au avut loc etapele județene ale Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la tenis de masă și baschet, ce s-au desfășurat la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Rădăuți, respectiv la Colegiul Național Militar „Ștefancel Mare” din Câmpulung Moldovenesc.

baschet66

Cu această ocazie, la competiția de tenis de masă pentru elevii de gimnaziu, s-au evidențiat Cojocaru Ștefan și Butnaru Mădălina care vor reprezenta județul Suceava la Etapa Finală din 14 – 17 mai 2015, la Giurgiu.

De asemenea, la concursul de baschet, la categoria băieți – liceu, s-a remarcat echipa Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, antrenată de dl. colonel BlanariuVasile.

Echipa Colegiului Militar va reprezenta județul Suceava la Etapa de zonă ce va avea loc în perioada 27 februarie  – 1 martie, în Iași.

ISJ Suceava a mai anunțat că după semifinala națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la volei băieți, din Piatra Neamț, echipa Colegiului Național „NicuGane” din  Fălticeni, pregătită de profesorul Bogdan Bădărău, a ocupat locul al III-lea.


Intră acum și în grupul de